Dd Actueel Fitstebedrijf Header

Wij zijn het fitste bedrijf van Twente!

  • Nieuws


Bij Dealerdirect zijn we sinds enkele jaren erg goed bezig op het gebied van verantwoord eten en samen sporten. We beschikken over een ruime keuken vol gezonde salades en doen geregeld mee aan regionale sportevenementen als de Enschede Marathon, Singelloop en de Ultimate Buffalo Run. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel aan het feit dat we op vrijdag 17 november 2017 zijn uitgeroepen tot het fitste bedrijf van Twente. Yes!

De Twentse Zakenverkiezing 2017 is een initiatief van TOM's Business Blow Out en vond dit jaar plaats in het mooiste stadion van Nederland: de Grolsch Veste. In strijd om de eerste plaats moesten we het opnemen tegen het ROC van Twente, een geduchte tegenstander. Beide kandidaten dienden een overtuigende one minute pitch te houden om de jury omver te blazen. 

Voor Dealerdirect betrad manager Bas Oude Luttikhuis het podium. Als sportambassadeur binnen ons bedrijf wist hij met zijn aanstekelijke enthousiasme een sterk verhaal neer te zetten. En daar was de jury het helemaal mee eens. Na een spannende strijd werd Dealerdirect uitgeroepen tot het fitste bedrijf van Twente! Natuurlijk zijn we erg trots op deze titel en stimuleert het ons alleen maar meer om deze gezonde manier van werken voort te zetten. 

Tijd voor taart dus! Ehu appels...

Check hier het ondersteunende promofilmpje voor onze one minute pitch.