Dd Actueel Enschedemarathon Header

Enschede Marathon


Actief bemiddelen tussen dealers en particulieren is topsport. Gezond eten en veel bewegen vinden we bij Dealerdirect daarom erg belangrijk. Naast een kantine vol salades en fruit (en broodjes shoarma) en het wekelijks sporten met een personal trainer, staan we ook regelmatig aan de start van verschillende hardloopevenementen.

Op zondag 23 april was het weer zover: de marathon van Enschede! Met maar liefst 40 man sterk waren we volop vertegenwoordigd tijdens deze 49e editie van de oudste marathon van Nederland. We deden op drie afstanden mee: de 5, 10 en 21 kilometer. Felgroene shirts en een vastberaden blik in de ogen, de renners van Dealerdirect waren er mee dan klaar voor. En het resultaat mag er zijn. Door een combinatie van doorzettingsvermogen, supportende collega’s en een gele dorstlesser in het vooruitzicht, heeft iedereen zonder problemen de eindstreep bereikt. Iets om trots op te zijn. Petje af en applaus voor deze toppers!

Onze volgende uitdaging? De Ultimate Buffalo Run op zondag 18 juni in Enschede. Weer heel wat anders. Fingers crossed...